Op een natuurlijke manier je lichaam reinigen

person in gray shirt holding black dumbbell

Voel je je opgeblazen en futloos? Heb je het gevoel dat je lichaam gifstoffen vasthoudt waardoor je je ziek voelt? Dan is het misschien tijd voor een detox! Er zijn veel manieren om je lichaam op een natuurlijke manier te reinigen en in deze blogpost zullen we enkele van de beste methoden bespreken. Detoxen kan helpen je energieniveau te verbeteren, huidproblemen op te lossen en je algeheel alerter en gezonder te laten voelen. Dus als je klaar bent om je lichaam een goede reiniging te geven, lees dan verder voor onze top tips!

Colloïdaal gebruiken om je lichaam te reinigen natuurlijk

Een van de meest populaire methoden om je lichaam te reinigen is het gebruik van puur colloïdaal. Colloïdaal zilver en goud zijn natuurlijk antibioticum dat schadelijke bacteriën en virussen in je lichaam kan doden. Het is ook effectief bij de behandeling van huidproblemen zoals acne en eczeem. Om colloïdaal te gebruiken voeg je gewoon een paar druppels toe aan een glas water en drink het op. Je kunt colloïdaal ook gebruiken om een zelfgemaakte lichaamsscrub te maken. Voeg gewoon een paar druppels colloïdaal zilver of goud toe aan wat suiker en gebruik het om je huid te scrubben onder de douche.

Citroenwater

Citroenwater is een geweldige manier om je dag te beginnen, want het helpt je lever te reinigen en gifstoffen weg te spoelen. Pers gewoon een verse citroen uit in een glas warm water en drink het ’s morgens als eerste op een lege maag. Je kunt ook citroensap toevoegen aan salades, soepen en smoothies in de loop van de dag.

Kruidenthee

Er zijn veel verschillende soorten kruidenthee die je kunnen helpen je lichaam op een natuurlijke manier te reinigen. Paardenbloemthee is geweldig om te ontgiften de lever, terwijl gemberthee de spijsvertering kan helpen verbeteren. Kamillethee werkt ontspannend en kan helpen het stressniveau te verlagen, terwijl groene thee vol zit met antioxidanten die het immuunsysteem helpen oppeppen. Drink regelmatig kruidenthee gedurende de dag om van hun reinigende eigenschappen te profiteren.

Epsom zout baden

Epsom zout is een natuurlijke ontgifter die je kunt gebruiken in baden of voetbaden. Voeg gewoon twee kopjes Epsom zout toe aan een warm bad en laat er 20 minuten in weken. Als alternatief kun je een half kopje Epsom zout in een bak met warm water doen en je voeten er 30 minuten in weken. Dit helpt om gifstoffen uit je lichaam te trekken en je fris en verkwikt te laten voelen.

Nieren reinigenvoedingsmiddelen

Er zijn bepaalde voedingsmiddelen die heel geschikt zijn om de nieren op een natuurlijke manier te reinigen. Hiertoe behoren

  • veenbessen
  • Asperges
  • Brandnetel
  • Rode paprika
  • Peterselie

Eet deze voedingsmiddelen regelmatig om je nieren gezond en goed werkend te helpen houden.

Zoals je ziet zijn er veel verschillende manieren om je lichaam op natuurlijke wijze te reinigen. Probeer een paar van deze methoden uit en kijk welke voor jou het beste werken. Je zult je in een mum van tijd verfrist en verkwikt voelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *