Puppycursus nu ook online mogelijk

In Nederland wonen ongeveer 1,5 miljoen honden. Jaarlijks nemen ongeveer 150.000 mensen een puppy in huis. En het grootste gedeelte van die nieuwe baasjes gaat met zijn pup naar een puppycursus. Daarvoor moet je een hondenschool zoeken, een kijkje nemen, je gaat een proefles volgen en uiteindelijk ga je tien tot vijftien avonden naar de hondenschool.

Omdat veel mensen niet graag een vaste avond naar de puppycursus willen of ze niet elke week die avond vrij kunnen zijn is er tegenwoordig een online puppycursus beschikbaar. 123Tinki.com heeft samen met hondenexperts, zoals een dierenarts, een gedragsdeskundige en fokkers een puppycursus ontwikkeld. Deze puppycursus is online beschikbaar vanaf je smartphone, tablet, laptop of desktop.

Meerdere voordelen

Het grootste voordeel ten opzichte van een traditionele hondenschool is natuurlijk de vrijheid om zelf te bepalen waar en wanneer je oefent met je puppy. Zo ben je niet meer gebonden aan een vaste dag of avond in de week. Daarnaast is het financieel ook aantrekkelijk, want met de huidige aanbieding ben je nog geen vier tientjes kwijt en kun je het levenslang gebruiken. Bovendien is niet meer de visie van één docent leidend in een cursus, maar heb je nu van minimaal vier mensen een instructie. Wil je deze cursus bekijken klik hier voor meer informatie.

Over 123Tinki

123Tinki.com is sinds 4 oktober 2016 actief op internet. Jarenlange voorbereidingen en onderzoeken hebben ertoe geleid dat dit platform 100% onafhankelijk informatie kan verschaffen en op alle fronten hulp biedt aan hondenbezitters om de juiste keuzes te maken voor hun honden. Zo is er een product- en prijsvergelijker waar je kunt zoeken naar producten en gelijk de goedkoopste aanbieder te zien krijgt, een informatief blog dat samen met gastbloggers door handige tips en leuke verhalen wordt opgevuld, een hondenverzekeringen vergelijker om niet alleen de goedkoopste, maar ook de meest volledige verzekering te vinden en nog veel meer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *